Põhi:
- 250 g Digestive küpsiseid
- 150 g võid
Täidis:
- 200 g Daimi šokolaadi
- 400 g maitsestamata toorjuustu
- 400 ml vahukoort
- 600 g kohupiimapastat
- 1 sl vanillisuhkrut
- 2 sl tavalist suhkrut
- 5 tl želatiini
- 5 sl piima
Kaunistamiseks:
- 100 g Daimi šokolaadi
Valmistamine:
Purusta küpsised, lisa sulatatud või ja sega. Suru küpsetuspaberiga kaetud 26 cm lahtikäiva vormi põhja, pane külma täidise valmistamise ajaks. Vahusta toorjuust, suhkur, vanillisuhkur, kohupiimapasta ja vahukoor. Sulata želatiin piimas pidavalt segades madalal kuumusel. Sega želatiin täidise hulka. Lisa purustatud Daimi šokolaad. Pane täidis vormi ning tõsta üleööks külma. Enne serveerimist kaunista jämedalt hakitud šokolaadiga.
No comments:
Post a Comment