Sunday, November 25, 2012

VALGE ŠOKOLAADI KÜPSISED



125 g küpsetusmargariini
1 dl fariinsuhkrut
0,75 dl suhkrut
1 muna
2,5 dl jahu
1 tl vanillsuhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
100 g valget šokolaadi
1 dl sarapuupähkleid

Valmistamine:

Mikserda pehme margariin mõlema suhkruga kohevaks. Lisa toasoe muna ja mikserda uuesti ühtlaseks. Lõika pähklid ja šokolaad suure kokanoaga lõikelaual tükkideks. Sega šokolaad, pähklid, jahu, vanillsuhkur ja küpsetuspulber hästi läbi ning sega seejärel vahu hulka. Võta tainast kuuma vette kastetud lusikaga portsionid ja tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile suurte vahedega. Vajuta kuhjakesed jahuse käega lamedaks. Küpseta 200 kraadi juures 8-10 minutit.


No comments:

Post a Comment